-->

kleuranalyse

Wat is een kleuradvies:
Een kleuradvies vertelt wat jou ideale basiskleuren zijn die je dagelijks kunt toepassen.
Ook ontdek je welke sieraden zoals zilver of goud het beste bij jou passen.
Hoe gaat het in zijn werk:
Door middel van het draperen van analysedoeken wordt duidelijk welke kleurengroep het meest harmonieert met jou gezicht. Je zult ontdekken wat het effect is van kleur op je huid, haar en ogen.
Bij Puur voor de Sier gaan we onder andere uit van de 10-seizoenstypen. En kijken we welke dominantie voor jou van toepassing is, bijvoorbeeld; gedempt-helder of juist licht-donker of warm-koel.

Na de analyse weet je welke tinten en kleuren je stralend voor de dag laten komen en welke invloed kleuren nog meer hebben op je uitstraling. 
Een persoonlijk kleurconsult heeft de waarde van een nieuw kledingstuk en voorkomt miskopen in de toekomst. Van een kleuradvies zul je dus jaren plezier hebben.Wat is de prijs?
€65,- per persoon (ca 1 uur)
€60,- per persoon bij 2 tot 3 personen. (ca. 1,5 - 2uur)
€55,- per persoon bij 4 tot 6 personen 
Aan het eind krijg je de kleurstrook mee van jouw kleuradres. Wil je een uitgebreidere kleurenwaaier dan betaal je €17,50 extra. Deze kan je altijd in je tas bewaren en meenemen tijdens het winkelen. Daarnaast ontvang je de informatie van jouw seizoenskleur op papier.
Na deze kleuranalyse winkel je makkelijker en leuker!
Vanwege de perfecte lichtinval die nodig is wordt de kleuranalyse bij Puur voor de Sier achter de winkel gehouden bij daglicht.

Idee: kadobon kleuranalyse!

Meld je hier aan voor een persoonlijk kleuradvies   
Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Tel: 06- 4637 6870